Elitens Magt, Ritualer og Ondskab

De elsker krig - De elsker at slå andre ihjel - De elsker død og hader liv.

Sådan er de i militæret, de bliver kaldt Forsvaret, men faktisk har de aldrig forsvaret borgerne, de har kun forsvaret industrien, regeringen og bankerne.
Borgerne bliver tvunget i krig af regeringen for industrien og banken - Vil man ikke i krig og dræbe andre borgere der også er blevet tvunget til at forsvare industrien og banken af deres regering - Så mister man sine rettigheder og frihed. Kan man ikke lide regeringens holdninger, så bliver man stemplet terrorist af regeringen.

Denne logik er helt normal i Elitens verden.

CO2 Kabalen

co2_kabalen.jpgSkyldneren af verdens CO2 forurening er større og større koncerner, supermarkeder, pakke firmaer, trykkerier, etc.. Alt sammen skaber ensartethed og ødelægger mangfoldigheden.
Alt der produceres skal via transport firmaer fra producenten til 1. proces led, videre transport til 2. proces led og videre transport til et pakke firma, videre transport til distribution, videre transport til supermarkedet.

Det sker i så stor stil at et produkt der er blevet produceret af din nabo, har været halvvejs jorden rundt inden det ligger klar til køb i en forretning nær dig og din nabo. Dette foregår specielt inden for fødevaresektoren.

Så det er klart at de store koncerner hellere vil slippe med højre CO2 afgifter end at skulle slippe deres nuværende størrelse og magt.

De store koncerner sortere 50% af landmandens produktion fra, fordi den ikke overholder koncernens kosmetiske standard. Så igen er koncernen skyld i overpriser og spild af gode madvare.
Handel lokalt med lokale produkter, vil nedsætte CO2 udslippet væsentligt mere end de ideer vi høre fra alle Spin-doktore, videnskabsmænd, politikere og andre idiotiske pro New World Order*, pro en verdensregering, pro store koncerner, pro umenneskelighed, pro krig, etc...

Mange af de samme idioter jeg nævnte ovenfor, vil postulere at det er kunderne og dermed folket selv der ikke vil købe de vare vi sortere fra. Det handler om Udbud og Efterspørgsel. Dette er en gammel floskel dem med en handelsskole baggrund lærte om, det er bare en løgnagtig teori. For ikke et sted nævnes der effekten Propaganda og manipulation med masserne/køberne. Hvilket giver os en totalt forfalsket teori om markedet.

*New World Order (de personer der i historien har ville have en New World Order og offentligt har sagt dette er disse personer: Stalin/Bush Sr./Bush Jr./Tony Blair/Gordon Brown)

Tror du selv jeg tager helt fejl i min analyse af verdens situationen, en ting er dog helt sikkert - vi skal ikke frygte, vi skal bare være afklaret og vel vidende om hvad der sker i verden. Så vil vores intuition og bevidsthed automatisk begynde at se hvad vi kan, skal og må gøre..

I dag bygger vi et fejlagtigt samfund på Afstandskontakt.

Vi er mennesker og burde bygge samfundet på Nærkontakt.

Red dig selv
Nylonmanden

Kontrol/Nazi/Fascism symbolik

Tørklæde sagen i Danmark er noget af det mest latterlige - Folk er hvilkelig blevet blinde, når de ikke kan se hvad for symbolisme Folk selv ligger under for.

Nazi symboler, Fascist symboler osv..

Vi har hørt om dem alle, men det er ikke mange der lægger mærke til dem.

Det værste symbol på kontrol meget værre end symboler vi kender fra Nazisme og Fascisme. Det symbol jeg vil vise dig, er et symbol du ser hver dag.

Det er et symbol der blev brugt 100% af Nazister og Fascister.

Ja Du bærer måske selv symbolet, det ses båret mest af mænd og sidder rundt om halsen - Man kan binde det på forskellige måder og der findes 1 rigtig måde - Slipset.

(Opdatering 1.aug.2007 - IBM og slips: http://politiken.dk/erhverv/article351695.ece)

Slipse symbolet er nok det mest oversete kontrol/fascistiske/nazistiske/elite symbol man kan finde, jeg tør slet ikke gætte på hvor mange der går rundt med dette symbol hver dag. De fleste uden at vide hvilket symbol de går rundt med.

slips_nazi_fascist_symbol_tie.jpg
Slips
anders_fogh_slips_og_margurit_symbol.jpg
Anders Fogh Rasmussen både med Slips og et eller andet Margurit symbol, jeg desværre ikke har fundet en forklaring på endnu.
nazi-priests.jpg
Her ser vi Katolske præster sammen med nogle Nazister, der selvfølgelig har Slips på.

Hvis du kan finde et billede med Nazisten Werner Von Barun, hvor han ikke har slips på. Så send mig venligst et billede og fortæl mig min teori ikke holder hele vejen.
Her er lidt hjælp fra google i din søgning, så kan du også lærer mere om Nazi manden Von Braun.

Her er lige lidt flere billeder med symboler.
symbol_nazi_swastika_malteserkors_svaerd_solstraaler.jpg
Flere symboler i et emblem, dette symbol viser 2 sværd, malteserkorset, nazi(swastika) og solstråler.
Malteserkorset passer jo godt sammen med den katolske kirke.

symbol_dansk_soldat_med_malterserkors.jpg
Her ses så en Dansk soldat med et Malteserkors, desværre kan jeg ikke finde dette emblem på forsvarets hjemmeside (jeg mener self. angrebets hjemmeside).

symbol_dansk_soldat_med_malterserkors_un_danor_gaza_1962.jpg
Det er heller ikke noget nyt at bruge et Malteserkors på uniformen, her er et billede fra Gaza 1962. Med Danske soldater i arbejde for FN/UN.

Når en Dansk soldat dræber under et Malteserkors er han ikke længere Dansk, han er Korsridder.

Det er nok derfor at de forskellige krigstabstal og statistikker ikke viser sandheden. Korsridderne er jo ikke med på listen over hvor mange Danske soldater evt. har dræbt. Deres drab høre under en anden liste.

Der er også mange store organisationer/koncerner der bruger Malteserkorset som symbol, kig selv efter det.

Overklassen/Eliten i et samfund har altid spillet de fattige og middelklassen ud i krige og anden vold, kontrol og manipulation.
Overklassen sker der aldrig noget med - Det er jo også Overklassen der afholder krigen.


Vågn op!
Nylonmanden

Efter Aber samfundet og Hitler

Nu håber jeg virkelig at træde nogle over tæerene.

I skolen lærte man, at man ikke må skrive efter! Og hvorfor lærte man så lige det ? Når industri samfundet netop går ud på at kopiere andres værker.

Hvis nogen siger det ikke passer, så kommer her en meget tydelig forklaring.

Eksempel 1. Læs forskellige aviser og du vil hurtigt finde ud af at afskrivning er det hotte lige nu. 80% af alle nyheder kommer fra Reuters.
Der bliver ikke selv eftersøgt noget som helst, der bliver bare skrevet af og engang imellem ringet til en anden kilde, der selvfølgelig også har læst Reuters historie, og derfor kan bekræfte at den er ok.

Eksempel 2. Tøjmoden rundt om i verden følger hinanden eller rettere sagt de kopiere hinanden. Derfor bliver dit 5-10 år gamle tøj altid populært igen. De kopiere simpelthen bare tidligere kollektioner.

Eksempel 3. Medicin industrien er blandt de rigtig store kopi industrier, selvfølgelig skal de kringle sig uden om patent loven og det kan meget nemt gøre inden for medicin. Da der jo er delte meninger og teorier.

Eksempel 4. Våben industri

Eksempel 5. Olie industri

Eksempel 6. Politik

Eksempel 7. Musik
.
.
.
.
Jeg håber man selv kan udfylde resten og selvfølgelig sætte resten af det du selv kommer i tanke om.

Der snakkes standard. Alt følges ad. Flere standarder.

Nyheds standard, Tøj standard, Medicin standard, Våben standard, Olie standard, Politisk standard, Bryst standard, Penis standard, Gud standard, Historie standard, Hår standard, Kvinde standard, Mande standard, Samfunds standard.

Ja der findes standarder inden for alt! Adolf Hitler havde de samme ideer, faktisk var det også hans ide om et forenet Europa og Hitlers ide er præcis den måde EU arbejder på i dag.

Er det mon den mangfoldighed vores regering snakker om at vi får ?

Er Demokratiet blevet en slags Standard for hvad der er rigtigt ? Hvis ja - Er det rigtig klogt ?


Kopierings Nedbrud - Uforklarlig Fejl!
Nylonmanden

Bankernes konkurrence samfund

Menneske samfundet i dag, kan til tider se dejligt og yndigt ud - Med mange glade og lykkelige mennesker. Og samtidigt kan det modsatte også ses i selv samme menneske samfund.

Når menneske samfundet er opbygget af konkurrence, skyldes det nok den mest brugte forsvars sætning siden Darwin skrev sin evolutions teori, "Den stærkeste overlever".

Engang handlede det om vores fysiske styrke, i dag handler det om penge og materiel. Dog har det altid handlet om viden og om at, den bedre vidende narrer den dårlige vidende eller hvis du bedre kan lide sætningen, Den kloge narrer den mindre kloge.

danmarks_nationalbank_havnegade_med_ulovligt_kamera.jpgDet kommer automatisk til at handle om penge, i et samfund opbygget af bankernes kredit system.

Bankerne fandt dog hurtigt ud af at penge ikke var nok, så bankerne opfandt idræt og sport, så man på den måde stadig kunne kæmpe om den bedste fysiske styrke også i fredstid - Altså når bankerne ikke havde gang i en krig.

Bankerne har altid været gode til at spille på forskellige heste i menneske samfundet. Banker har ingen etik eller moral, straks tænker du "nej det kan da ikke passe - at bankerne ikke har nogen etik og moral". Husk nu "Den stærkeste overlever".

"Den stærkeste overlever"-teorien har ingen etik og moral, det handler om overlevelse. Det er bankernes egen filosofi, det var dem der startede hele denne teori om at "Den stærkeste overlever". Bankerne finansierede Darwins teori.

Går mennesker efter teorien "Den stærkeste overlever", bliver menneskerne da nød til at få information om hvordan samfundet virker og er opbygget. Så bankerne bliver nød til at starte skoler, universiteter etc... Hvordan skulle menneskene ellers vide hvordan menneskenes samfund fungerede.

Bankerne har godt nok givet menneskene meget - Eller har de ?
Faktisk har bankerne kun givet menneskerne en teori om hvordan samfundet og verden er opbygget og derfor skal menneskene lytte til bankerne.

Det er bare underligt at bankerne får alt denne kredit, de låner jo penge ud de ikke har. Det er selvfølgelig den bedste måde at overleve på i et samfund styret af penge - Tryk dem selv.

I dag i denne elektroniske verden er det blevet meget lettere for bankerne, at trykke deres egne penge. De taster sådan set bare nogle tal ind på skærmen.
Eksempel:
Bank-assistent: "Hvor meget skulle De låne hr.?"
Hr.låner: "Kan det lade sig gøre at låne 50.000 ?"
Bank-assistent: "Det bliver nok svært - lad os se ... - OK - Jeg kan bevillige 40.000."
Hr.låner: "OK det må jeg nøjes med."
Bank-assistent: "Et øjeblik - " 10 tastetryk senere "Sådan nu har jeg bevilliget 40.000 - Det koster "(gebyr + afgift + mer-gebyr + mer-afgift + lånebeløb).
Hr.låner kommer til at betale langt over de 40.000 tilbage til banken.
Selvom det eneste banken gjorde var at tastetrykke 40.000 - Pengene kom ud af ingenting.

Der findes ikke et menneske på jorden der kan låne flere penge ud end de har. Det kan bankerne til gengæld.
Banker kan udlåne langt mere end de selv har. Til tider op til 800% mere end de har i værdier.

Tænk på hvor let det ville være at bygge et hus til sig selv, hvis man kunne gøre det samme som bankerne. Trykke sine egne penge.

Man skulle ikke tro menneske samfundet fungerede sådan.

Vågn op!
Nylonmanden

Regeringens Virkelighed

Værsko her er den.

fogh.jpgAnders Fogh Rasmussen siger: "Vi har de sidste 6 år givet mere Frihed, Frisind og Folkestyre" - "Regeringens politik står for Frihed, Frisind og Folkestyre".

Løgn/Uforståeligt, Løgn/Uforståeligt og Løgn/Uforståeligt.

Efter Andres Fogh Rasmussen har stået på taler stolen i folketinget i dag(31.maj 2007) og spundet sit spin. Vil jeg gerne vide hvor mange penge talen har kostet, hvem har skrevet den, hvor lang tid er der blevet brugt, hvad spin doktoren har fået af gager eller anden representation.

Hvordan Anders Fogh Rasmussen kan tale om Frihed, Frisind og Forskellighed i det Danske samfund, er meget svært at relatere til, når den selv samme regering i sin regeringsperiode, har erklæret Irak krig, ryddet ungdomshuset og meget gerne vil rydde Fristaden.
Når det så er sagt, så kommer Krigen i Afganistan, den nye undervisnings reform (der er udarbejdet af FN) og terrorpakken.

Alt det regeringen har foretaget sig her givet mindre frihed, mindre frisind og et falsk folkestyre.

Det er mig en gåde at Vores statsminister kan lyve så meget. Enten er manden Anders Fogh Rasmussen ude af stand til at kende forskel på rigtig og forkert, eller også har han verdens dårligeste hukommelse.
Næh nej Anders Fogh Rasmussen er bare en ægte politiker.

Statsministeren kan lyve for dig og alle han har lyst til, selvfølgelig kan han det, han hedder Anders Fogh Rasmussen. Den største løgnhals i Dansk politik.

Men hvis regeringen har en anden forståelse, så har jeg følgende spørgsmål:
Hvad betyder ordet Frihed i sætningen ?
Hvad betyder ordet Frisind i sætningen ?
Hvad betyder ordet Folkestyre i sætningen ?


Venstre's ordføre udtaler: "man skal jo kigge på den faktiske virkelighed"

Hvad er den faktiske virkelighed? - er det: Virkeligheden set udfra fakta?

Det lyder jo ret sejt, men det er endnu en løgn. Præcis ligesom man ikke kan finde fakta i loven. Fakta findes ikke! Fakta findes kun når man ikke gider se tingende fra andre vinkler og med andre øjne.

Har Venstre dårlige øjne og øre, når de ikke kan se tingende fra andre sider, eller er det fordi Venstre ikke gider ?

Venstre har ingen perspektiv. Venstre er et skyggeklap parti.

Vågn op!
Nylonmanden

Fast-Food / Hurtig Mad

Hvad er Fastfood egentligt for noget ?

De fleste går rundt med en forestilling om at Fastfood er mad fra f.eks. McDonald's, Burger King, pizza barre etc..
Det er det sådan set også, men man skulle vel kalde sådan noget mad for Fast Fastfood.

Fastfood starter på en kemisk fabrik, her bliver der lavet nogle kemikalier der gør at madvare vokser hurtigere og større end normalt, om så det er korn, æbler, tomater, bananer, køer, svin, kyllinger eller bare alm. vand.
Det konventionelle landbrug burde faktisk blive kaldt for det kemiske landbrug eller Fastfood landbrug.
Det giver os forbrugere meget dårligere madvare end et normalt ikke kemisk landbrug. Det er bare sådan at alt i denne verden handler om penge også det du spiser.
Når så du bliver syg af disse Fastfood madvare, skal du til at betale de samme kemiske fabrikker penge for andre kemiske midler de siger virker på dit helbred.

Man siger at penge får verden til at køre rundt, Jeg ser det som at penge får verden til at køre i ring og gentage sine fejl igen og igen og igen....

Tror du at det er meningen at vi mennesker skal indtage kemikalier fra penge maskiner som kemiske fabrikker ?

Man kan undre sig hvorfor at børn skal introduceres for kemiske gifte allerede som spædbørn, via kosttilskud, modermælks erstatning og vaccinationer.

Nu tror de fleste så, at hvis vi ikke havde det kemiske landbrug, ville vi ikke kunne brødføde alle mennesker. Det er og bliver et falsum. Lidt ligesom at penge får verden til at køre rundt.

Spis naturligt - Spis rigtigt

De fleste ved endda at opvarmning af mad, gør at vigtige vitaminer og energi forsvinder ud i den blå luft og ikke ned i din mave.
Det vil sige at for at få nok energi og vitaminer fra maden, skal du spise mere end hvis du ikke havde varmet maden op og i visse tilfælde have kosttilskud i form af vitaminer.
Dvs. Mere mad end der er behov for = mere opdyrket jord, ekstra energi på at lave vitaminer og kemikalier både i unødvendig forskning og produktion.

Alligevel opvarmer vi maden som aldrig før, kunne det måske hænge lidt sammen med alle vores sygdomme i samfundet ?

I mine egne teorier skal mad holdes på under 80 grader celsius, men helst aldrig opvarmes hvis det kan undgås.

Mad eksempel:
Person Kim = Rå spisende vegetar
Person Jan = Konventionelt mad

Kim spiser 2 kilo mad om dagen. Vil sulte uden animalsk fedt.
Jan spiser 2 kilo mad om dagen.

Hvem lever så sundest og skader miljøet mest ?

Hvor meget landbrugsjord skal opdyrkes for at give dem mad ?

Hvor meget energi skal der bruges til produktionen ?

Hvor meget energi skal der bruges til videre forarbejdning ?

Hvorfor laver man ikke regnestykker i skolen omkring dette problem ?

 

En vegetar kan ikke overleve alene på vegansk kost.

 

Lukkede dører

Når verden bliver ført bag lukkede dører, så er der al grund til at tro mere på konspirations teorier end på lukkede dører teorier.

Som vi alle ved er verden opbygget af forskellige samfundslag, her er en nydelig skitse af verdens opbygning, selv den dag i dag.

 

vores_samfunds_opbygning.jpg

 

Hvis du som så mange andre ikke rigtig kan forholde dig til politik, så er der en god grund til det.


Alt hvad du skal indrette dig under af love, holdninger, religion, arbejde, livsholdning og politik. Bliver lagt frem på bordet så alle kan se hvad det drejer sig om, selvfølgelig kun til de personer der befinder sig bag de lukkede døre, hvad end det er i ministerier, koncerner eller organisationer som f.eks. Vatikanet, Verdensbanken, Nationalbanken, Danisco og andre store koncerner. (De to ”Danske” koncerner nævnt med navn har i øvrigt samme person ved roret. – Det samme har de to internationale jeg har nævnt, bare ikke officielt.)

Vi skal huske at det vi har fået fortalt er løgn. F.eks.:

  • At vi har religionsfrihed. Dvs. Vi kan tro på hvad vi vil, altså så længe det er en accepteret religion. Dvs. Du har ikke religionsfrihed.
  • Angreb er det bedste forsvar. ( Angreb = Forsvar ? )
  • Vi behøver krig for at få fred. ( Krig = Fred ? )
  • Der er ikke fejet noget under gulvtæppet. ( Politikere har aldrig noget under gulvtæppet, der er ikke noget at komme efter – De lukkede døre forbliver lukkede for Dig. )
  • Frygt Kræft, AIDS og andre sygdomme, de eneste der kan rede dig er regeringen og medicinal koncernerne. ( Hvis de havde ret, ville folk ikke dø som fluer, som de gør i dag, folk ville ikke være overvægtige, folk ville ikke få kræft, folk ville ikke få AIDS )

 

Mange af verdens sygdomme er skabt enten på papiret hos koncernen eller i et laboratorium hos koncernen, begge dele kræver så behandling med koncernernes kemiske medicin.

Hvis folk virkelig vågnede op ville man kunne se hvordan penge og indtjening har ødelagt denne verden og dens kærlighed.