Når videnskaben "hjælper" os, nu med chemtrails

chemtrails_02_09_2008_dsc_8008.jpgBekæmper de Dig og Mig, leder du efter beviser ? De findes overalt ! - Tro ikke Militæret i form af (“It's not us.”) pludselig begynder at fortælle noget De helst ikke vil have ud i offentlig lys.

Vi mennesker tror ikke en fløjtende fis på De sindsyge videnskabsmænd. De kan finde på at kalde alt muligt gift for "Vi bevæger os i den rigtige retning" og samtigigt udvikler, tester og benytter de Flour, Atombomber, Agent Orange, Depleted Uranium, Biologiskevåben, Micrologiskevåben, Radiologiskevåben og Miljøpåvirkningsvåben.

Med inddirekte tilladelse fra ENMOD traktaten.

ENMOD Traktat af 1977

Hvorfor skrive: "Bekendtgørelse af konvention af 18. maj 1977 om forbud mod militær eller enhver anden fjendtlig anvendelse af miljøpåvirkningsteknik."

Dvs. At Miljøpåvirkningsteknik er tilladt til fredelige formål  -  Aaahhaaa!?!

Elektronisk adfærdspsykologi - Behaviorism 2.0

elektronisk_baby_kontrol.jpgElektronisk adfærdskontrol UNESCO skolereform verdensorden.

Først en oversat artikel fra: http://www.ars.usda.gov/is/pr/2008/080606.htm
Sidst lidt opsøgende indsigt i emnet med et par video links.


Artiklen er skrevet af Don Comis, d. 6. Juni, 2008 - Oversat af Nylonmanden

Den samme teknologi som det vi kender til at spore biler GPS (Global Positioning System), bruges nu til at holde styr på muuh-køerne.

Hvem ejer dine børn

pied_piper_of_hamelin.jpgI følge en af de mange Eugenikordfører for de konservative, Vivi Kier, er det Staten der ejer dine børn.
Sådan kan det læses i et læserbrev i Nyhedsavisen d. 23 august 2008.

Tvangs bortadoption af dine børn, grænserne for hvem det kan ske for bliver udvidet hvert år. Hvilket passer fint i Helmuth Nyborg's univers.
Præcis som at pædagoger har pligt til at indberette et barn der opfører sig uden for normalen, om det så er dagdrømmeri/filosofi, selvstændigt tænkende etc..

Husk at det alt sammen er for Fællesskabets bedste.

Her er en illustration af Rottefængeren fra Hameln.

Spil industriens hypnose og sociale manipulation

game_chess.jpgJeg har lidt tidligere lavet et lille indlæg ang. World of Warcraft, her er lidt mere om spil.
Tja de fleste der sikkert læser denne tekst har sikkert spillet et computerspil i løbet af deres liv. Jeg har selv prøvet en del f.eks. også spil typen MUD(multi user dungeon) en gammel tekstbaseret, kommandosprogs orienteret grænseflade. Spillet var en forløber for de fleste on-/offline eventyrs-/krigsspil nu med ultra realistisk grafik, bla World of Warcraft. Spillets "opridelses sted" er Datalogisk Institut på Københavns Universitet (DIKU) her af navnet DikuMud.

En verden af krigshåndværk og den virkelige verden

politi_fra-filmen-they-live.jpgDR Update har et krigs propaganda indslag ang. world of warcraft, altså en verden af krigshåndværk. I indslaget refereres til nogle (ukendte) forkere i usa der har fundet frem til at spillet er godt til at frem elske nye ledere til erhvervslivet.
Den enkelte spiller der bliver interviewet i indslaget kan sagtens følge de der forskere i usa, fordi man tit skal være mange f.eks. 40 om at nedkæmpe(dræbe) en fjende og det kræver leder egenskaber som i den virkelige verden.

Altså den virkelige verden handler i følge indslaget om at dræbe andre og holde sammen i grupper af op til 40 der får udleveret ordre fra deres questmaster/overordnede og udføre dem uden at stille spørgsmål ved opgaven, andet end at man internt i gruppen kan diskutere hvordan eventyret/ordren bedst kan lade sig gøre at gennemføre.

Er det ikke præcis sådan man definere et såkaldt "terror netværk" ?

http://www.dr.dk/NETTV/Update/2008/06/18/20080618172757.htm


Er det den virkelighed som Anders Fogh Rasmussen har nævnt så utalligt mange gange ?

venligst
Nylonmanden

De 3 Søjler

tre_soejler_three_pillars.jpg De Tre Søjler - The Three Pillars

Engelsk:Pillar = Dansk:Søjle
Gylendals ordbog:
pillar ['pil(spejlet e)] sb pille, søjle; (ogs fig) støtte; (tekn, på presse) styresøjle; from pillar to post fra Herodes til Pilatus, fra sted til sted, hid og did.

Deres evindelige "Three is the magic number". ET phone home.