Videnskabs-tosserne med nye klassificeringer

weird-clouds_cindy_m_diaz.jpgDe nymoderne skyer har fået navnet: Asperatus

"Meteorologists believe they have discovered a new classification of cloud after the unique formation has been spotted in skies around the world."

Det må da være eksperter.
New type of cloud found
telegraph.co.uk/.../sciencenews/5411412/New-type-of-cloud-found.html

Asperatus: gathering storm to force new cloud name
guardian.co.uk/environment/gallery/2009/jun/01/2?picture=348217738

Cloud Appreciation Society
cloudappreciationsociety.org

Oversat, min kommentar i (parentes):
"Meteorologister tror (for de ved det ikke rigtigt at) de har fundet (mere at tjene penge på, de har nemlig fundet) en ny klassifikation af sky (rolig nu, man ved stadig ikke hvor klassifikationen blev fundet, og det er) efter at den unikke formation er blevet spottet i himmelen verden rundt."

Man kan vist godt sige at disse mystiske skyer er blevet spottet verden rundt, de er sikkert blevet spottet af millioner, der har undret sig over hvad det nu er for noget.

Så er spørgsmålet, hvilken teknologi benyttes til at lave disse skyer ?

Det næste spørgsmål bliver vel hvem styre denne teknologi ?

Google billede søgning: Asperatus cloud
images.google.com/images?hl=en&q=Asperatus+cloud&btnG=Search+Images

Google billede søgning: weird clouds
images.google.com/images?hl=en&q=weird+clouds&btnG=Search+Images

Asperatus skyer eller ionosfæriske inducerede skyer:
www.hprcc.unl.edu/nebraska/june2004hastings-mammatus.html
weird_clouds_college-view_jorn_c_olsen.jpg


Nu til det usandsynlige, eller rettere det sygelige ?

Quantum Field Theory
universe-review.ca/R15-12-QFT.htm

En af effekterne ved våben der bygger på "scalar quantum technologies" er jo netop denne type udsving der viser sig som en slags bølger. (bølger kan også være langsomme, se f.eks. bølgerne i sandet på havbunden)

Forestil dig en dråbe vand der rammer overfladen af en vandpyt, der vil opstå nogle bølger i vandpytten som kan ses. Bagefter forestil dig at vanddråben rammer en hindbærbudding, man vil straks bemærke at bølgerne ikke er helt de samme som ved vandpytten. Mediet der rammes er altså afgørende.

Forestil dig at vanddråben er et stykke af en laserstråle (pulserende), der vil når laserstrålen rammer, f.eks. vandpytten dannes bølger, blot af den type mennesket ikke lige kan se, vi kunne kalde dem elektromagnetiske bølger.
Faktisk behøver man ikke en laserstråle, af den type vi kender fra Hollywood film, man skal blot have en antenne, en frekvens generator, en modulator og en forstærker. Nogle har fået det spøjse navn ionosfæriske antenner. Efter sigende skrives der at disse antenner bruges til at varme ionosfæren op. Selvfølgelig alt imens Kejser Connie, i konstant nye klæder, vil have dig til at tro på CO2 = globalopvarmning, klimaændringer, massefyringer, finanskrise, økonomiskkrise, politiskkrise og krisens krise.

Når nu disse våben er skalerbare, så prøv at forestil dig en vanddråbe på størrelse med et isbjerg og en vægt på 10 millioner tons. Hvad mon der sker når den "vanddråbe" rammer vandoverfladen i havet?
Du har sikkert allerede hørt om hagl på størrelse med golfkugler el. tennisbolde, og det kan let og elegant laves med denne skalerbare teknologi.

Det samme gælder jo altså for deres "ionosfæriske antenner". Når energien fra antennerne rammer det valgte medie, hvor mediet kan være alt der som sagt indeholder energi. Det være alt fra vand, metal, kulstof, ild, ilt, til dine tanker.
Det handler om at indstille antennen på de rigtige frekvenser.

Her vil videnskabsmanden benytte sig af at kunne kalibrerer udstyret og det gøres ved at sprøjte/forstøve præcis kalibrerede partikler ud i atmosfæren. Partiklerne kan også bruges til at akkumulerer en ønsket effekt.
Læs evt. ENMOD traktaten, her er hvad Forsvarsministeriet selv har skrevet til mig:

Artikel II. Artiklen definerer miljøpåvirkningsteknik. I fortolkningsbidraget beskrives de fænomener som miljøpåvirkningsteknikker muligvis vil kunne bevirke. Beskrivelsen nævner næppe alle fænomener, men nævner:
- jordskælv,
- flodbølger,
- forstyrrelser i den økologiske balance i en region,
- ændringer i vejmønstre (skyer, bundfældning, hvirvelstorme af forskellig slags),
- ændringer i klimamønstre,
- ændringer i havstrømme,
- ændringer i ozonlages tilstand og
- ændringer i ionosfærens tilstand.


Og tænk engang, alle de Kejserlige meteorologer kan slet ikke forstå noget som helst af hvad der sker omkring dem. Ja den teknik kendes som "compartmentalisation". Se videoen: Inextinguishable Fire (1969)


ing.dk har også fået skrevet et par meningsløse artikler omkring skyer og det seneste flystyrt. Artiklerne kan læses her:
1. ing.dk/artikel/99148-air-france-lynnedslag-har-muligvis-sendt-airbus-i-havet
2. ing.dk/artikel/99151-pilotchef-vi-flyver-altid-uden-om-tordenvejr
3. ing.dk/artikel/99180-flybranchen-skal-ruste-sig-til-voldsommere-tordenvejr

ing.dk har endnu ikke skrevet om den nye sky klassifikation. Heller ikke at det kunne være årsagen til flystyrtet. Og selvfølgelig drejes skylden for styrtet ind på fremtidens klimaændringer i ing.dk's artikel 3. Og efter artikel 3. kom online på ing.dk - Fik de lige sneget en artikel ind på forsiden, med et stort billede af Kejserlige Connie Hedegaard, vel at mærke helt uden en klæder.

DMI der selv om de er medlemmer af den kejserlige klub har heller ikke endnu skrevet om de nymoderne skyer.

Lidt anden information om Ionosfæren:
dutchpatriot.wordpress.com/2008/12/23/nasa-atmosphere-smaller-than-ever/

EISCAT's ionospheric Heating facility including Dynasonde

Eiscat billeder

CUTLASS

Svalbard Ionosonde


NB. alt i mens jeg skrev dette, skiftede ing.dk billedet af Connie ud med en motorvej.

venligst
Nylonmanden