Miljøpåvirkningsteknik i Krig og Fred

chemtrails_copenhagen_denmark_2-sep-2008_lille.jpgHvad mon der står skrevet i ENMOD Traktaten fra 1977 - Environmental Modification Convention.

Når sandheden vil frem.

En traktat der forbyder brugen af miljøpåvirkningsvåben i krig og samtidigt tillader miljøpåvirkningsvåben i freds situationer.
Den 19.09.2008 ringede jeg til telefonnummeret 33923300 fra hjemmesiden: www.cop15.dk der er hjemmeside for Klima Konferencen i København 2009.

Her fik jeg fat i Statsministeriet og efter lidt forklaring og omstilling fik jeg fat i HE.

Jeg fortalte "jeg gerne ville finde en FN traktat der blev underskrevet tilbage i 1977 og ratificeret i 1978, endvidere at traktaten "ENMOD" skulle omhandle Environment Modification Weapons.
Da denne traktat jo omhandler vores klima, synes jeg det var underligt at der ikke var et link eller andet på cop15.dk hjemmeside, eller på anden vis ingen debat om hvad denne traktat drejer sig om."
Svar: "Jeg kender ikke til den pågældende traktat, men det lyder som om du har ret i at det burde være noget der diskuteres ved klima konferencen, hvis det er som du siger."

Efter lidt tid blev det klart at jeg nok skulle prøve folketingets oplysning og hvis jeg ikke fandt frem til traktaten måtte jeg gerne ringe tilbage.

Fra C. i Folketingets oplysning let over Retsinformation til Lovtidende tillæg C (1977-1978), her fandtes ikke noget om emnet, hvilket C. Syntes virkede mærkeligt.
Jeg skulle nok have fat i Klima og Energi Ministeriet.

Fra Klima og Energi Ministeriet blev jeg efter lidt forklaring og opslag sendt videre til Energi Styrelsen.

I Energi Styrelsen blev jeg igen efter forklaring og opslag, forklaret at jeg nok skulle have fat i en PF. Han måtte vide noget.

Hos PF. Fik jeg en længere snak om hvad denne traktat kunne indebære, da den i engelsk version kun omtaler forbud mod brugen af disse våben i fjendtlig øjemed og er altså ikke forbudt i freds øjemed. PF. Gav mig ret i den legale definition, men han kunne desværre heller ikke rigtig hjælpe mig og ønskede mig god jagt.

Tilbage til HE. I Statsministeriet og efter lidt mere snak blev jeg henvist til Juridisk Tjeneste hos Udenrigsministeriet.

Videre hos Udenrigsministeriet der gav mig videre til Traktat Sektionen. Efter en mindre samtale om datoer og traktaten - MKH. Ville straks hjælpe mig og jeg opgav mit tlf. og email.

Dette er resultatet:

Hej "Nylonmanden"

Jeg mener, at jeg har fundet den traktat, du søgte:

http://treaties.un.org/Pages/ViewDetails.aspx?src=TREATY&id=483&chapter=26&lang=en.

Du har ret i, at der er noget, der ikke stemmer mht. datoerne. Jeg læser det sådan, at den er vedtaget den 10. december 1976, men først åbnet for undertegnelse den 18. maj 1977, og det er den dato, vi har anført i vores bekendtgørelse nr. 24 af 15. februar 1979 i Lovtidende C. Jeg indsætter også link til den danske oversættelse herfra, som den findes i Retsinformation:

https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=70582Venlig hilsen
Maj-Britt Kent Hansen
Afdelingsleder
Traktatsektionen
Juridisk Tjeneste
Udenrigsministeriet


Så nu offentliggør jeg også ENMOD traktaten på Nylonmanden.dk

Føler du dig påvirket ? - klik billedet for at se et større, billedet er taget d. 2 september 2008 i Hellerup, København.
chemtrails_copenhagen_denmark_2-sep-2008_lille.jpg

Glem ikke hvad ordet "miljø" omhandler - Både det psykiske i Dig og fysiske i Dig og omgivelserne. Så tager vi lige ordet Miljøpåvirkningsteknik igen, er du vågen nok ?


Med venlighed

Nylonmanden

Link til Engelsk tekst af ENMOD traktaten:
disarmament.un.org/treatystatus.nsf

Comments  

0 #1 Deltager 2008-10-04 17:08
Hej Nylonmanden
Interessant læsning! [smiley=think]
Har du mon et link til den engelske version af ENMOD traktaten? Synes ikke at kunne finde den via de ovenstående givne links.
På forhånd tak
Ytmilla
Quote
0 #2 Nylonmanden 2008-10-04 18:38
Hej Ytmilla

Den engelske version af traktaten kan findes på nyt indsat link nederst i artiklen.

venligst
Nylonmanden
Quote

Add comment


Security code
Refresh